Protokol halkla kucaklaştı

İskenderun’daki protokol mensupları vatandaşlarla bayramlaştı. Kurban Bayramı’nın ikinci gününde gerçekleştirilen bayramlaşmada birlik ve beraberlik hakimdi. Protokol halkla kucaklaştı
İskenderun Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, CHP İlçe Başkanı Zeki Çıkan, MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, çevre belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti ilçe teşkilat yöneticileri, kadın kolları üyeleri, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saat 11.00’da başlayan bayramlaşma töreninde protokol mensupları önce birbirleriyle bayramlaştılar, daha sonra ise vatandaşların mübarek kurban bayramlarını kutladılar.
Birlik ve beraberlik duygularının ön planda olduğu bayramlaşmada İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar birlikte masaları tek tek dolaşarak vatandaşların halini hatırını sorarken, ayrıca bayramlarını kutladılar. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, bayramların birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dostluğun ön planda olduğu kutsal günler olduğunun altını çizdiği konuşmasında; bu özel günlerde paylaşma duygularının daha da arttığını, küskünlerin de barışması ve barıştırılması gerektiğini önemle vurguladı. Bayramlaşma merasiminin ardından protokol mensupları halkla kucaklaşırken ayrıca bol bol sohbet etme imkânı da buldular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.