ÇAYED ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttı

İskenderun’da faaliyet gösteren Çalışanlar yardımlaşma ve Eğitim Derneği üyeleri Kurban Bayramında maddi durumu yerinde olmayan ailelere kurban eti yardımında bulundular.

ÇAYED ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttı

Dernek binasında toplanan gönüllü üyeler, daha önceden belirlenmiş adreslere torbalar halinde etleri götürdüler ve kendi elleri ile teslim ettiler. Çalışanlar Yardımlaşma ve Eğitim Vakfı Gönüllü üyesi Ferit Temel kurban dağıtımı öncesi yaptığı konuşmasında, “Derneğimiz ekonomik durumu yetersiz olan ailelerin çocuklarına eğitim vererek faaliyetlerine devam ediyor. Bu bağlamda derneğimiz bünyesinde faaliyet gösteren Şelale Okuma Salonu’nda her yıl yaklaşık 150 öğrenciye eğitimlerinde gönüllü arkadaşlarımızla yardımcı olmaya çalıştık. Bunun neticesinde bu güne kadar 120 öğrencimiz değişik Anadolu lisesi, Anadolu öğretmen lisesi, sağlık meslek lisesi, denizcilik meslek lisesi gibi okulları kazandılar. Dolayısıyla kentimizin eğitim kalitesine katkı sağlamış bulunuyoruz” dedi. Kurban bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 200 aileyi tespit ettiklerini belirten Temel, “Kurban bayramında 200 paket kurban kumanyası dağıtmayı hedefliyoruz. Bugün yine gönüllü yardımseverlerimiz ve öğrenci kardeşlerimiz ile birlikte bu yardımları evlerine kadar teslim edeceğiz” ifadesini kullandı.

Önceki İçerikKilis Kültür Derneği’nde bayramlaşma
Sonraki İçerikŞöhretler İskenderun’da buluştu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.