B-fit ilk deneme BEDAVA

TÜRKİYE’NİN en yaygın kadın sağlık ve spor merkezi zinciri b-fit spor salonları Çanakkale’den Diyarbakır’a Türkiyenin her yerinde kadınlara hizmet veriyor.Kadınların kas ve fiziksel yapısına göre hazırlanmış bilimsel araştırmalar sonucu ortaya çıkarılmış sonuçları karşısında dünya sağlık örgütünden onay almış kuvvet kardıyo esneklik sistemidir.
B-fit ilk deneme BEDAVA
Amerika’da geliştirilen ve Türkiye’ye uyarlanan özel b-fit sistemi kişinin günlük spor ihtiyacını 30 dakikada sağlanabileceğini kanıtlıyor 18 istasyondan oluşan halka içerisinde sosyallik açık iletişimle birlikte egzersiz programları yapılarak yüksek kalori yaktırıyor.

b-fit sistemi kas yapıp gelişmeye değil incelip sıkılaşmaya yönelik bir çalışmadır. Bu sistem çalışması yağ ve kalori yakımıyla birlikte kalıcı incelmeler sağlıyor.B-fit sistemi aynı zamanda rehabilitasyon özelliğide taşımaktadır.Bazı hastalıkları tedavi özelliği vardır.(bel byun fıtığı astım kemik erimesi depresyon gibi)

Spor denince akla yorgunluk ve kas ağrısı gelir ama b- fit sisteminde yapılan KUVVET KARDİYO ESNEKLİK ÇALIŞMASI BİZ KADINLARI YORMADAN EĞLENDİREREK YAĞVE KALORİ HARCATIR:))kendinizi daha enerjikve zinde hissedersiniz .

iskenderun b-fitte önce, eğleniriz ,düzgün nefes alıp vermeyi öğreniriz .sonra sıkılaşır ve daha sağlıklı oluruz .

sevgili kadınlar sağlık parayla satın alınmaz !! Tüm iskenderun kadınlarını b- fit sağlık ve spor merkezine davet ediyoruz .İLK DENEMEMİZ BEDAVA edaha ne bekliyorsunuz ?spor bahane eğlence şahane:)))

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.