AK Parti Kadın Kolları’ndan kan bağışı

AK Parti Kadın Kolları’ndan kan bağışıAK Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları üyeleri Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay’a kan bağışında bulundular. AK Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Özer’in organize ettiği kan bağışında kadın kolları üyeleri kan vererek, toplumun her kesimini bu konuda duyarlı olmaya davet ettiler. Her bağışın bir insanın hayatını kurtarması bakımından önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Özer, “İlçe kadın kolları teşkilatı olarak kan bulunamadığı için hayatını kaybeden insanların olmasını istemiyoruz. Bildiğiniz gibi kan acil bir ihtiyaç değil, devamlı bir ihtiyaçtır. Bu nedenle vatandaşlarımızın duyarlı olmasını ve kan bağışı yapmasını öneriyoruz. İnsanların bu konuya hassasiyet gösterdiği takdirde kan ihtiyacının çok rahat bir şekilde karşılanacağına inanıyoruz. Kana her an herkes ihtiyaç duyabilir. Toplum sorumluluğu içerisinde ülkesini ve insanları seven herkesi kan vermeye davet ediyoruz. Kızılay haftası dolayısıyla halkımızı teşvik etmek amacıyla Kızılay’ımıza bir katkımız olsun istedik. Özellikle kan bekleyen hastalarımıza bir nebze olsun katkımız olursa bizler çok mutlu olacağız. Kızılay’ımıza sahip çıkalım” şeklinde görüş ortaya koydu.
Kızılay Derneği İskenderun Şubesi Kadın Kolları Başkanı Mehtap Ağdaş da, AK Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları’na duyarlılığından ötürü teşekkür ederek, “Kan bağışının bir sakıncası yok. Buradan bütün halkımıza sesleniyorum, bir ünite kanla bir hayat kurtarmış olacaksınız” diye konuştu. İskenderun Kızılay Kan Merkezi ekibi, kan verecek bayanlardan önce form doldurmalarını isteyip ardından uzman ekip kontrolünde bir ünite kan aldılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.