Asaf Güven istifa etti

CHP’li belediye başkanı istifa etti.. Başkan Asaf Güven’in istifa gerekçesi sırlarla dolu:

Madenli artık ‘GÜVEN’siz!
Asaf Güven istifa etti
Madenli’nin CHP’li Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in başkanlık koltuğunu zamansız bırakması akıllarda soru işareti bıraktı. Yıllardır sürdürdüğü başarılı belediyecilik anlayışını, yeniliklerle sürdüren Başkan Güven, dürüstlüğü ve çalışkan kişiliğiyle dikkat çekiyordu. Güven’in ani ve zamansız istifası Madenli’de üzüntüyle karşılandı. Kah zaman başkanlık makamında çocukları ücretsiz tedavi eden, kah zaman elinde kazma kürekle bir işçi gibi çalışan Güven, halkın da güven ve sevgisini kazanmıştı. Güven ani bir kararla, bazı şeyleri tadında bırakmak gerektiğini söyleyerek, görevinden istifa ettiğini duyurdu. İskenderun Kaymakamlığına istifa dilekçesini veren Güven, çıkışta yaptığı açıklamada, 12 yıldır belediye başkanlığı yaptığını ve bazı şeyleri tadında bırakmak gerektiğini belirterek, bundan sonra İskenderun Doğumevi’nde asıl mesleği olan doktorluk görevini sürdüreceğini söyledi.
Partisi ve belediye meclis üyeleri ile hiç bir sorunun olmadığının altını çizen Güven, ”Kimseye kırgınlığım yok, yeni başkanı da Meclis belirler, hukuk işler” dedi.
Güven, belediye olarak yaşadıkları ödenek yetersizliğinden ötürü, belediyelerin tek bir çatı altında birleşmesi gerektiğini savunuyordu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.