Civelek Ankara’dan konuklarını ağırladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Hukuk Müşaviri Mehmet Önal ve Sanayi ve Ticaret Müsteşarı Ali Boğa, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i makamında ziyaret ettiler. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Civelek, İskenderun’a yapılan hizmetleri anlattı. Civelek Ankara’dan konuklarını ağırladı
Türkiye Büyük Millet Meclisi Hukuk Müşaviri ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı geçtiğimiz hafta sonu İskenderun’a geldiler. Önal ve Boğa, kentimizde bulundukları süre içinde İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e konuk oldular.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun da hazır bulunduğu ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti. Bu ziyaretin kendisini onurlandırdığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, göreve geldiği günden bu güne kadar ki hizmetler hakkında konukları TBMM Hukuk Müşaviri Mehmet Önal ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa’yı bilgilendirdi. Amaçlarının halka en hizmeti sunmak olduğunu dile getiren Başkan Civelek, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.
Yapılan konuşmanın ardından İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, günün anısına konuklarına plaket tabak takdim etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.