Gazze Gemisi İskenderun’dan demir aldı

Gazze Gemisi İskenderun’dan demir aldıİsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere düzenlediği baskından sonra el koyduğu ve daha sonra İskenderun Limanı’na getirilen Gazze Gemisi, bakımının tamamlanmasının ardından İskenderun Limanı’ndan ayrıldı. Üç aydan bu yana İskenderun Limanı’nda demirli bulunan Gazze Gemisi’nin Tekirdağ Limanı’na hareket ettiği belirtildi. İnsani Yardım Vakfı tarafından Pakistan’da yaşanan sel felaketine maruz kalan Müslümanlara gönderilecek insani yardım malzemelerinin Tekirdağ Limanı’ndan Gazze Gemisi’ne yükleneceği belirtildi.
Hafta sonuna kadar Pakistan’a gideceği belirtilen Gazze Gemisi’yle temel gıda giyim, tıbbi malzeme, çocuklara yönelik her türlü eşya, temizlik malzemeleri ve mutfak eşyalarının gönderileceği belirtildi. İHH Genel Başkanvekili Hüseyin Oruç, Gazze Gemisi’nin Tekirdağ Limanı’na gittiğini, vakfın Çorlu’daki lojistik merkezinde toplanan insani yardım malzemelerinin gemiye yükleneceğini ve bir hafta içerisinde Pakistan’a gönderileceğini bildirdi. İHH İskenderun şubesi yönetim kurulu üyesi Kemal Kemahlı ise, yardım malzemelerinin karayolu ile Tekirdağ’a gönderildiğini ve oradan gemilere yükleneceğini belirtti.

Önceki İçerikBu görüntüler İskenderun’a yakışıyor mu?
Sonraki İçerikİDÇ Spor üzgün döndü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.