Amacımız her kesimden insanı kucaklamak

Samandağlılar Derneği, genel kurulun ardından yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi

Sürmeli: “Amacımız her kesimden insanı kucaklamak”
Amacımız her kesimden insanı kucaklamak
Samandağlılar Derneği, yönetim kurulu üyelerini düzenledikleri basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttılar. Dernek Başkanı Melih Sürmeli, Samandağ’ın mozaiklerin birleştiği ezan, çan seslerinin birbirine karıştığı, insanların barış ve hoşgörü ortamında yaşadığı bir yer olduğunu söyledi.
İskenderun Gazeteciler Derneği’nde düzenlenen basın toplantısında ilk sözü alan İGC Başkanı Şehmus Aslan oldu. Aslan, Samandağ’ın Türkiye’nin önemli yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirttiği konuşmasında, Samandağlılar Derneği’nin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek yönetime başarılar diledi.
Daha sonra konuşan Samandağlılar Derneği Başkanı Melih Sürmeli, 23 Ekim’de gerçekleştirilen genel kurulun ardından görev dağılımını yaptıklarını ifade ederek, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Derneği kuruluş amacının İskenderun’da yaşayan Samandağlılar arasındaki kaynaşma, dayanışma ve kültürel ilişkileri pekiştirmek ve güçlendirmek olduğunu kaydetti. Amaçlarının her kesimden insanları kucaklamak olduğunu belirten Sürmeli, “Samandağlılar olarak kent, insan ve çevre sorunları kapsamında teknik, kültürel ve sosyal alanda sorunların belirlenmesi ve çözüm yollarının araştırılması için çalışmalar yapmak, bulunacak çözüm önerilerini ilgili kurum ve kuruluşlara iletmek ve bunların takibini gerçekleştirmektir” dedi. Samandağlılar Derneği Başkanı Melih Sürmeli son olarak kültürel etkinlikler kapsamında tüm İskenderunluları, Samandağ Lisesi eski Müdürü Yahya Asiırmak’ın yarın Halk Eğitim Merkezi’nde tertipleyeceği resim sergisine davet etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.