İDÇ Spor güldürdü İskenderunspor üzdü

İskenderun Demirçelik Spor gülüyor. Gülmekte hakkı. Çünkü takımın tek sevinci galibiyettir. Kentimizin iki temsilcisi var. Biri İskenderun Demirçelik Spor diğeri ise İskenderunspor. Biri güldürürken diğeri ise üzdü. Ama dünyanın sonu değil. Elbette önemli olan bundan sonrası.
İskenderun Demirçelik Spor kendi evinde Alanyaspor’u konuk etti ve Alanyaspor’u da hakkıyla karşılamışlar. Biliyorsunuz adamların geliri tatilciler ve turizm.
Buraya da tatile gelmişler. Bizimkilerde onlara iyi bir tatil yaptırmışlar. İşin doğrusu bileği bükülmeyen İDÇ Spor diye yazmıştım, İsdemir Genel Müdürü İsmail Akçakmak’ın çok hoşuna gitmiş.
Haklıda tabii..İDÇ Spor güldürdü İskenderunspor üzdü
Gitmez mi?
Önüne geleni çıkanı yüksek ısıda işler gibi İskenderun Demirçelik Spor rakip takımları nakış gibi işliyor. Bu da İskenderunluları memnun ediyor tabi.
Üç gol çok önemli. Kendi evinde her maçı aldığınız taktirde dışarıdan gelecek bir puan temsilcilerimizi şampiyon yapar. Şu anda İskenderun Demirçelik kendine yakışanı yapıyor ve grubun liderliğini de ele geçirmek üzere. Zaten dünya ile çelikte yarışan sanayi dalı gibi sporda da Türkiye’de yarışıyoruz. İnşallah hedef bu yıl şaşmaz. Bank Asya Ligi görürüz. İstiyoruz ve bekliyoruz..

İSKENDERUNSPOR ÜZDÜ
Kentimizin bir diğer temsilcisi İskenderunspor ise Trabzon deplasmanında Yalıspor ile karşı karşıya geldi. Ben de gittim bu maça ve bir puanda olsa bekliyordum..
Ama olmadı. Maç başladı, rakip takım kalemize yüklendi. Yüklendikçe huzursuz oldum. Ne oluyor, izlediğim takım bizim mi diye de kendi kendime sordum? İskenderun’da oynayan takımla dışarıda oynayan takım arasında çok fark gördüm. Ama bu mağlubiyetle de herkesi sorguya çekecek değiliz ya. İnşallah düzelir. Temenniden başka bir şey değil bizimkisi. Ancak gördüğüm bazı eksiklikleri kentin menfaati doğrultusunda yazmak zorunda hissediyorum.
Bu takıma kesinlikle transfer lazım. Gerçi bunu tüm yönetim ve teknik heyet de biliyor. Sezon başında yeterince destek göremediği için bütçeye göre en iyi kadro kuruldu. Bu takımı yine de küçümsememek lazım. Belki futbolcular kendi havalarını yakalayamamışlardı. Belki de onlarda bu mağlubiyeti beklemiyorlardı.
Olan oldu.
Ama bu son olmalı.
Perşembe günü kendi evinde oynayacağı Batman maçını mutlaka almak zorunda. Berabere değil, mutlaka bu maçı 3 puanla kapamak zorundadır turuncu mavili ekibimiz.
Başka yolu yok. İskenderun’da rakip gelip puan alırsa, ileriki haftalarda kaybedilen puanları çok ararız çok…

Önceki İçerik300 bin nüfusa ‘4 maddelik’ oturum!
Sonraki İçerikİskenderun Limanı’nda yeni dönem
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.