Seriye devam İskenderunspor

Başladığın gibi git İskenderunspor.. Şu anda tüm olumlu gelişmeler kentimizin temsilcisi için yaşandı. İlk hafta kendi seyircisi önüne çıkan İskenderunspor, bu maçta pek de bekleneni veremedi, ancak üç puanı aldı. Önemli olan da zaten üç puandı. İkinci haftayı beklerken yine beklediğimiz üç puan İskenderun lehine verildi. Çünkü bir zamanların Süper Lig takımı Erzurumspor sahaya çıkmadı.Seriye devam İskenderunspor
Geldik kendi evimize ve üçüncü haftaya taraftar üçte üç bekliyor..
Puanın 9 olmasını istiyor..
Bunu teknik heyet ve futbolcular da istiyor elbette.. Futbolcular önümüzdeki maçı almak zorunda olduklarını unutmamalılar. İskenderun’da puan vermek yok. Bugün bir puan verdiğin zaman yarın üç puana çıkar, sonra gelenek devam eder.
Önünü alamazsın..
Her ne şartlarda olursa olsun İskenderunspor kendi evinde oynadığı tüm maçları kazanmak zorundadır. Ya da bir puan almak durumunda..
Çalışmalar iyi..
Futbolcular bu maçı da kazanacaklarından emin..
Teknik heyet bu maçın alınması için futbolcularla bire bir görüşmeler yapıyor. Özellikle Can hoca ile Ender hoca futbolculara ilk maçımızda taraftarlarımızı yeterince memnun edemediklerini ve bu maçta güzel futbol, farklı galibiyetle taraftarın keyfini yerine getireceklerini söylüyor.
Evet..
Aynen ben de katılıyorum bu yorumlara..
İskenderun halkının yıllardır beklediği atmosferi geri getirmek lazım..
Turuncu-mavili formanın ağırlığını herkes biliyordur sanırım.
Taraftarların da takıma ilgisi büyük..
İskenderunspor’un tekrar profesyonel dönmesi ölen ruhu yeniden canlandırdı.
İskenderunlular yeniden hayat buldu desem yanlış olmaz..
Şimdi taraftara büyük iş düşüyor.
Yeniden takımını desteklemek zorunda..
Ama sadece takımı desteklemeliler..
Tribünde taşkınlık takımımıza çok şey kaybettirir..
Pazar günü kendi evinde Sivas 4 Eylül ile karşılaşacak olan İskenderunspor, 4 Eylül’e Beş temmuzun sıcaklığını göstermeli..
İlk maçta taraftarların tribünde zaman zaman “bu takımdan bir şey olmaz” diyenleri de duymadım değil. Bu takım daha çok yeni..
İlk kez sahaya çıkan futbolcular bile var. Mevcut tabloyu biraz daha iyimser düşünmek daha doğru olur diye düşünüyorum. Zamanla bu takım kendini bulacak. Taraftar da takıma destek verdikçe futbolcular da bu desteği boşa çıkartmayacaklardır.
Ama biz de biliyorsunuz tribünde oturan herkes iyi hocadır.

Önceki İçerikNeden İskenderun’u konuşmuyoruz?
Sonraki İçerikBöyle olur bizde ‘İskenderun ruhu’ dediğin!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.