ŞUBADAP GRUBU BELEN GAZİAPDURAHMAN PAŞA İLK OKULUNU ÇOŞTURDU

Şubadap Çocuk” 2013 yılında İzmir’de kurulmuş olan ve sadece çocuk şarkıları üreten bir müzik grubudur. Şubadap Çoçuk Orkestrası Çocuk konserine Hatay’da ilk olarak Belen Gaziapdurahman paşa ilkokuluna konser verdiler. Konsere Belen İlçesindeki okullardan yaklaşık 300 öğrencilerin katılımıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. Çocuklar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenip şarkılar söylediler. Konser yaklaşık 80 dakika sürdü. Şubadap Çoçuk Orkestrasının Her gittiğimiz yerde yaptığımız iş ‘deli işi’ Gerçekten de böyle şeyler yapmak için biraz ‘deli’ olmak fena fikir değil. Öbür türlü nasıl buluşacağız Belen’deki ya da Türkiye’nin farklı ilçelerindeki çocuklarla? dedi. Okul müdürü Fatih Yurdalan; Şubadap Çoçuk Orkestrası Ekibiyle. Kendilerine okulumuzda düzenlemiş oldukları konser için okulumuza renk kattılar. dedi. Çocuklar ve gelen misafirler veliler çok eğlendiler.
Gaziapdurahman paşa ilkokulu idareciler ve öğretmenleri Daha sonra akşam yemeğinde Grup üyeleri ile birlikte Belen seyir terasında akşam yemeğinde buluştular. Yemek sonrası okul müdürü Fatih Yurdalan Şubadap Grubuna plaket verip teşekkür etti.

ŞUBADAP GRUBU BELEN GAZİAPDURAHMAN PAŞA İLK OKULUNU ÇOŞTURDU ŞUBADAP GRUBU BELEN GAZİAPDURAHMAN PAŞA İLK OKULUNU ÇOŞTURDU ŞUBADAP GRUBU BELEN GAZİAPDURAHMAN PAŞA İLK OKULUNU ÇOŞTURDU ŞUBADAP GRUBU BELEN GAZİAPDURAHMAN PAŞA İLK OKULUNU ÇOŞTURDU ŞUBADAP GRUBU BELEN GAZİAPDURAHMAN PAŞA İLK OKULUNU ÇOŞTURDU

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.