2015 Kadın Eşarp Modelleri

Tesettür giyimin elbette ki vazgeçilmezi olan bayan eşarp modelleri 2015 yılında da yeni modelleri ile alıcılarını bekliyor. Bu zamana kadar her ne kadar farklı çeşitler girse de başörtü kategorisine, eşarp her zaman için vazgeçilmez tercihlerden olmuştur. Zira parlak, her kombine ayak uyduran bir eşarp mutlaka bulunur bayanların gardırobunda. Yalnızca tesettür giyim için geçerli değil bu elbette. Başörtüsü kullanmayan bayanlarda sıklıkla tercih etmekte eşarp modellerini. Çünkü her tür kıyafet üzerine flor olarak kullanılabilir ve gayette şık durabilir doğru kullanıldığında.

2015’in en çok tercih edilen bayan eşarp modellerine gelirsek; özellikle yaz mevsimlerinde daha açık tonlu ve çiçek desenli eşarplar kullanılır iken kış mevsimlerinde daha koyu tonlu ve geometrik modeller göze çarpmakta. Hem mevsimlerin getirdiği farklılık ile hem de değişen moda ile bin bir çeşit modele rastlayabiliyoruz 2015 bayan eşarp modellerinde. Çarşıya, pazara, oturmaya giderken vazgeçilmez bir tercih haline geldi eşarplar. Zaten başka hangi başörtüsü bu denli şık ve zarif gösterir sizleri bilemiyorum.

Yine eşarp modellerini incelerken şu dikkatimi çekti, hangi yaş gurubunda ya da hangi sınıfa ait olursanız olun inanılmaz bir görüntü katıyor bayanlara. Hele ki birde yüz tonunuza uygun modellerde eşarp seçtiğinizde daha da hoş görünüyorsunuz. Bunu bir bayan olarak söylüyorum sizlere. Birde doğru kombin yaptığınızda çoğu açık bayana örnek teşkil ediyorsunuz benden söylemesi J