23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Arsuz-Karaağaç Akdeniz Ortaokulu’nu ziyaret eden Fenerbahçeliler Derneği, öğrencilerle bayram coşkusunu paylaştı. Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleşen ziyarette, okul müdürü Bülent Keskin’e Atatürk Köşesi yapılması sözü verildi.
Fenerbahçe’ye gönül veren öğrencilerle buluşan dernek üyeleri, okulda bulunan Fenerbahçe Köşelerine ise Fenerbahçe bayrağı hediye etti. Ziyaret, hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaretle, hem Atatürk sevgisini hem de bayram coşkusunu geleceğin teminatı çocuklarla paylaşmış oldu.