Yükseliş Koleji, Avrupa’nın her köşesinde adını duyurmaya devam ediyor

Bu heyecan verici yolculukta, Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem önderliğinde, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte, eğitimde sınırları aşma azmimizi sürdürüyoruz. Şimdi ise gözümüzü İspanya’nın başkenti Madrid’e dikmiş bulunuyoruz 🌍✈.Yükseliş Koleji olarak, İspanya’nın en prestijli okulları arasında yer alan Joyfe Koleji ile “Eğitimde Teknolojinin Etkin Kullanımı” adını taşıyan KA210 Erasmus projesine imza atmış olmanın gururunu yaşıyoruz.

Yükseliş Koleji, Avrupa’nın her köşesinde adını duyurmaya devam ediyor

Bu proje, bugünden itibaren bir hafta boyunca eğitim faaliyetlerimizi Joyfe Kolejinde sürdüreceğimiz anlamına geliyor. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, idarecilerimiz, genel müdürümüz ve kurucumuz ile birlikte, Avrupa’nın her köşesinde Yükseliş Koleji’nin adını öne çıkarma kararlılığımızı bir kez daha gösteriyoruz 🏫🌟.

Yükseliş Koleji, Avrupa’nın her köşesinde adını duyurmaya devam ediyor

Genel Müdür Aykut Davut Öktem
“Sevgili öğretmenlerimiz, değerli öğrencilerimiz ve saygıdeğer velilerimiz; bugün, Yükseliş Koleji olarak uluslararası bir başarıya daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Madrid’deki bu önemli projemiz, sadece öğrencilerimizin değil, ülkemizin de eğitimdeki yenilikçi yüzünü Avrupa’ya taşıyor. Eğitimde teknolojinin etkin kullanımı konusunda attığımız bu adımlar, geleceğin eğitim anlayışını şekillendiriyor. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte Yükseliş Koleji’nin ismini, Avrupa’nın dört bir yanına duyuracak ve gelecek nesillere ışık tutacak birer elçiyiz. Gözünüz bizde olsun, çünkü biz daha çok yerde olacağız! 🚀📚” dedi.
Gözünüz Yükseliş’te olsun! 🌟

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.