İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı Ağırladı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın 16 Nisan Salı günü gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret, İSTE Rektörlük Makamı’nda gerçekleşti ve Vali Masatlı, üniversitede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Deprem süreci ve sonrasında yapılan çalışmaları da konuşan Vali Masatlı, Rektör Depci ve ekibine teşekkür etti.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı Ağırladı

Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi ve Rektör Depci, Vali Masatlı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Depci, “Valimiz Sayın Mustafa Masatlı’yı İSTE’de ağırlamaktan mutluluk duyduk. Hatay Valiliği ile iş birliği içerisinde sürdürdüğümüz projeler hakkında istişarede bulunduk. Her zaman destekçimiz olan Hatay Valisi Sayın Mustafa Masatlı’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim,” şeklinde konuştu.

Bu ziyaret, İSTE ve Hatay Valiliği arasındaki iş birliğinin ve karşılıklı desteklerin önemini vurgulamaktadır. İki kurumun ortak projeler ve çalışmalarla bölgeye katkı sağlamaya devam etmesi beklenmektedir.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.