İTSO Başkanı Yılmaz, “Ekonominin Kalbi İTSO’da Atmaya Devam Edecek

Deprem Sonrası  Bakım Onarımdan Geçirilen İTSO’da Eylül Ayı Meclis Toplantısı Fiziki Olarak Gerçekleşti.

 

    6 Şubat Tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketinde, hafif hasar alan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası, bakım onarım ve tadilat çalışmalarının ardından hizmet vermeye başladı ve  Eylül Ayı Meclis toplantısı fiziki olarak gerçekleşti.

Eylül ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlığında   uzun bir aradan sonra ilk kez fiziki olarak  gerçekleştirildi.

İTSO Başkanı Yılmaz, “Ekonominin Kalbi İTSO’da Atmaya Devam Edecek

Toplantının açılışını yapan İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun, “6 Şubat tarihinde bölgemizde çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. Tüm halkımıza geçmiş olsun. Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ,yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Deprem sonrası ilk kez oda hizmet binamızda meclis toplantısı yapmanın ve bir arada olmanın buruk sevinicini yaşıyoruz. Temennimiz,  bir an önce yarların sarılması, bölgemiz ekonomisinin bu süreçten güçlenerek çıkmasıdır” dedi.

Eylül ayı Meclis toplantısında söz alan  İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise;  “Uzun bir aradan sonra sizlerle yeniden oda hizmet binamızda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Maalesef deprem sonrasında birçok yerde olduğu gibi, oda binamızda da küçük çaplı hasarlar meydana gelmişti. İlk kriz anının atlatılmasının ardından, Mart ayı itibariyle oda personellerimiz anıt alanındaki konteynerlerde   tam kadro olarak üyelerimize hizmet vermiş, zor şartlara rağmen oda olarak hizmetlerimizi aralıksız sürdürmüştük. Depremin yaralarının yavaş yavaş sarılmasıyla, eski düzenimizi yeniden kurma noktasında adımlar atmaya başladık. Oda binamızda tadilat çalışmalarına başladık ve kısa bir zaman sonra da, oda binamızda hizmet verecek noktaya geldik. Geçtiğimiz hafta Pazartesi gününden itibaren,  tadilat sürecinin sona ermesinin ardından, tüm oda birimlerimizle üyelerimize oda binamızda hizmet vermeye başladık. Bu hususta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölge ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirten İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Odamızda, geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen  bir çok projelerin toplantıları yapıldı. Adeta ekonominin kalbinin attığı yer olan odamızda, bundan sonra da bölgemiz ekonomisine değer katacak bir çok projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Birlik, berberlik içerisinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile birlikte bölgemiz ekonomisine bundan sonra daha fazla hizmet etmeye ve depremin yaralarını hep birlikte sarmak için çalışacağız” dedi.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz konuşmasının devamında ise; “Her yıl Mayıs ayında kutlanan Sigortacılar Haftası yaşanan deprem nedeniyle bu yıl Eylül ayının son haftasına alındı. Bu vesile ile tüm sigorta kolunda faaliyet gösteren işletmelerimizin Sigortacılar Haftasını da kutluyorum” dedi.

İTSO Eylül ayı meclis toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Yüksel Cirdi, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.  Eylül ayı Meclis toplantısında,  gündemdeki konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısında ayrıca depremde hayatını kaybeden meclis üyeleri, üyeler ve İTSO personellerinin de ruhuna fatiha okundu, dualar edildi ve rahmetle anıldılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.