BİREY EĞİTİM KURUMLARI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR

“BİREY EĞİTİM KURUMLARI KİTLESEL BAŞARIDA MARKA HALİNE GELDİ”
İskenderun’da eğitim sektöründe kitlesel başarıda adeta marka haline gelen Birey Eğitim Kurumlarında, ülkemizin seçkin üniversitelerini kazanan ve ilk bine girme başarısı gösteren öğrencilerine Kurucu Müdür Murat Soyak tarafından İPONE Cep Telefonu hediye edildi.
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (İngilizce) bölümünü kazanan Tuğra Kınalı ve Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) bölümünü kazanan Buğracan Çörtük Birey Eğitim Kurumlarında düzenlenen törenle ödüllendirildiler.

BİREY EĞİTİM KURUMLARI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR BİREY EĞİTİM KURUMLARI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR BİREY EĞİTİM KURUMLARI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR BİREY EĞİTİM KURUMLARI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR BİREY EĞİTİM KURUMLARI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR BİREY EĞİTİM KURUMLARI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR
2023 YKS sınavlarına giren ve Türkiye genelinde yapılan sınavlarda ilk bine girme başarısı gösteren öğrencilerini tebrik eden Birey Eğitim Kurumları Kurucusu Murat Soyak, “Birey Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi sınava hazırlayan, öğrencilerimizin başarılarında emekleri olan başta aileleri, öğretmenleri ve kendilerini tebrik eder, üniversite hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Birey Eğitim kurumlarında düzenlenen bu anlamlı törene, öğrenciler, aileleri, öğretmenleri ve Birey Eğitim Kurumu personelleri katıldı.
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (İngilizce) bölümünü kazanan Tuğra Kınalı; ”Başarımda ailemin ve öğretmenlerimin çok büyük desteği oldu. Planlı ve programlı bir çalışma temposu ile istediğim okulu kazandım. Deprem sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, istediğim okulu kazandığım için çok mutluyum. Birey Eğitim Kurumlarına da bize gösterdikleri ilgi alaka ve hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum” derken, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) bölümünü kazanan Buğracan Çörtük ise; “Başarımda emeği geçen Tüm Birey Eğitim Okulları öğretmenlerime ve kurucumuz Murat Soyak’a teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.