Öğrencilerimizin Başarısı İçin Çok Çalışıyoruz

Birey Eğitim kurumlarından Hazır Bulunuşluk Sınavı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Murat Soyak; “Öğrencilerimizin Başarısı İçin Çok Çalışıyoruz”

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına da oldukça iddialı giren Birey Eğitim Kurumlarında ücretsiz Deneme sınavları devam ediyor.

Öğrencilerimizin Başarısı İçin Çok Çalışıyoruz
Öğrencilerin başarısı için tüm eğitim kadroları ile birlikte yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını ve başarılarının tesadüf olmadığını belirten Birey Eğitim Kurumları Kurucusu Murat Soyak; “Kurum olarak yıl boyunca öğrencilerimize yönelik ücretsiz deneme sınavlarımız devam ediyor. Bu hafta sonu da yeni binamızda, 5-6-7-8. Sınıf öğrencilerimize yönelik ücretsiz hazır “Bulunuşluk” sınavı düzenledik. Yine dolu dolu ve yoğun bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Birey Eğitim Kurumları olarak tüm kadromuzla var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Öğrencilerimizin Başarısı İçin Çok Çalışıyoruz Öğrencilerimizin Başarısı İçin Çok Çalışıyoruz Öğrencilerimizin Başarısı İçin Çok Çalışıyoruz
Birey Eğitim Kurumları tarafından 5-6-7-8. Sınıflara yönelik hafta sonu gerçekleştirilen sınavlara katılan öğrencilerin velileri ise kurum yetkililerine teşekkür ederek; “Çocuklarımız, bu tır sınavlar sayesinde hem sınav heyecanını yeniyor, hem de kendilerini geliştiriyor” dediler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.