Hatay ÖZAK-DER Yönetiminden Vali Masatlı’ya Ziyaret

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (Hatay ÖZAK-DER) Başkanı Selma Türkoğlu Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Şeker Kreş Eda Esmer ve Duygu Kreş den Nurcan Odacı Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Vali Yardımcısı Can Atak’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Yönetim Kurulu Başkanı olduktan sonra çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüre ve derneğin sorunları ile yakından ilgilenen Selma Türkoğlu, Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının sesini ve sorunlarını en yetkili mercilere iletiyor.

Hatay ÖZAK-DER Yönetiminden Vali Masatlı’ya Ziyaret Hatay ÖZAK-DER Yönetiminden Vali Masatlı’ya Ziyaret
Bölgemizin başarılı iş insanlarından Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Kurucusu Selma Türkoğlu, Sektörü tek çatı altında toplamak için var gücüyle çalışıyor.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği’ni makamında kabul eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Dernek Başkanı Türkoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinden derneğin çalışmaları ve sorunları hakkında bilgiler aldı.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Başkanı Selma Türkoğlu ziyaretler ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde; “Sayın Valimiz Mustafa Masatlı ve Vali Yardımcımız Sayın Can Atak ile görüşme fırsatı bulduk. Bizleri kabul ettikleri ve sorunlarımızı dinledikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.