LGS Türkiye 1.’si İskenderun BİREY’den Şampiyon Öğrenciler BİREY Diyor

LGS Türkiye 1.’si İskenderun BİREY’den
Şampiyon Öğrenciler BİREY Diyor

LGS Türkiye 1.’si İskenderun BİREY’den Şampiyon Öğrenciler BİREY Diyor

İskenderun Birey Eğitim Kurumları öğrencileri başarılarına yenilerini ekliyor
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Birey Eğitim Kurumları Türkiye 1.cisi çıkartmanın haklı gururunu yaşıyor.
2023 LGS sınavında 500 tam puan alarak birinci olan Gökçe Minel Bönceoğlu’na Birey Eğitim Kurumları İskenderun Kurucusu Murat SOYAK tarafından iPhon 13 telefon hediye edildi.
Birey Eğitim Kurumlarında, bayram öncesi adeta çifte sevinç yaşandı.
Birey Eğitim Kurumları Öğretmen ve personeller tarafından karşılanan Türkiye 1.cisi öğrencileri Gökçe Minel Bönceoğlu’na önce çiçek takdim edildi. Ardından Kurucusu Murat Soyak tarafından iPhon 13 telefon hediye edildi.
Birey Eğitim Kurumları Kurucu Murat Soyak açıklamasında; “2023 LGS Türkiye şampiyonu öğrencimiz Gökçe Minel Bönceoğlu’nu şahsım ve kurumum adına tebrik ediyorum. Ülkemizin ve şehrimizin yetiştirmiş olduğu bu nadide öğrencimize eğitim ve öğretim hayatında başarılar dilerken, Birey ailesi olarak başta öğretmen arkadaşlar olmak üzere tüm ekibime canı gönülden teşekkür ederim. Yaşanan zor günlere rağmen öğrencilerimizi hiç yalnız bırakmadık, onların hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Eğitimlerimiz aksamadan devam etti. Birey’de başarı her zaman ödüllendirilir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
2023 LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Gökçe Minel Bönceoğlu ve ailesi de Birey Eğitim Kurumu Kurucusu Murat Soyak başta olmak üzere emeği geçen tüm Birey Öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.