BELEN GEÇİDİ ACİLEN TAMAMLANMALI

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’ın sorunlarını TBMM’de gündeme taşımaya devam ediyor.

Çalışkan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Hatay’da yaşanan acının faturasının tam olarak tespit edilmediğini belirterek, “Hatay’daki acıyı unutmayalım.” dedi.

Hatay’ın özel afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini ifade eden Çalışkan, şehirde ciddi bir barınma sorunu olduğunu dile getirdi.

*HATAY’DA KAMULAŞTIRMA SORUNU YAŞANIYOR*

Hatay’ın kamulaştırma sorunuyla da karşı karşıya olduğunu iddia eden Çalışkan, “OHAL çerçevesinde araziler, mülk sahiplerine bilgi verilmeden kamu tarafından kullanılmaya başlandı, bedeli daha sonra tespit edilip ödenmek üzere. Ancak şu anda OHAL süreci bittiğine göre bu konunun tamamen rızaya dayalı olarak gerçekleşmesi elzemdir.” diye konuştu.

*BELEN GEÇİDİ ACİLEN TAMAMLANMALI*

Belen Geçidi’nin acilen otobana çevrilmesini isteyen Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, “Hatay’da yapılması gerekli birinci kamu yatırımı Belen Geçidi’nin acilen tamamlanmasıdır.” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.