NEŞELİ NOKTA MOTİVASYON MERKEZİ AÇILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi koordinasyonu ve online yayın yapan video platformu BluTV ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde; İskenderun Arsuz Expo alanında “ Neşeli Nokta” isimli bir motivasyon merkezi kuruldu.

NEŞELİ NOKTA MOTİVASYON MERKEZİ AÇILDI
Yaşanan deprem felaketinden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da yaşamına devam etmeye çalışan bölge halkı ve özellikle çocukların keyifli zaman geçirmesi amacıyla Konteyner Sinema İzleme Salonu inşa edildi.
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Murat Bayram ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Emine Atmaca ve ünlü oyuncular Aybüke Pusat ile Furkan Andıç’ın katıldığı açılışta BluTV orijinal içerikli “Şeker Fareler” isimli film izlettirildi.

İskenderun – Arsuz EXPO alanında faaliyete geçen oyun alanının açılışı öncesinde, çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kitap boyama, yüz boyama, müzik eşliğinde oyunlar oynandı ve sportif oyun parkurları kuruldu. Etkinlikte limon dondurma ve pamuk şekeri dağıtımı yapıldı.

Tüm idaresi ve yönetimi HBB’de olan “Neşeli Nokta” Motivasyon Merkezi projesi; Doğan Holding, Hepİyi Sigorta, Doğan Trend Otomotiv ve teknoloji destekçisi olarak Huawei katkılarıyla hayata geçirildi.
EXPO alanında bulunan depremzede vatandaşlarımız ile çocukları yoğun ilgi gösterdiği açılışın sonunda HBB tiyatro oyuncuları tarafından hazırlanan “ Nina’nın Rüyası” adlı tiyatro eseri sergilendi.

Önceki İçerikHatay Bağımsız Milletvekili Adayı Ahmet Dolğun
Sonraki İçerikAHMET DOLĞUN Kimdir ?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.