AHMET DOLĞUN Kimdir ?

1968 yılında Reyhanlı Bükülmez Köyünde maddi durumu zayıf bir ailenin 9 çocuğundan biri olarak dünyaya gelmiştir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atanmıştır. Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı olarak atanmıştır. Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksek Okulunu bitirmiştir.

AHMET DOLĞUN Kimdir ?

Daha sonra Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi yüksek lisans programını kazanan Ahmet DOLGUN, 2014 yılında Hatay Büyükşehir Belediyesine Daire Başkanı olarak atanması nedeniyle bu programı yarıda bırakmıştır.

2020 yılında İstanbul Rumeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Yüksek Lisan programına devam ederek, Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Hayal ettiği Hukuk Fakültesini ise 2022 yılında Uluslararası Balkan Üniversitesinde başarı ile tamamlayarak 2022 Aralık ayında Avukatlık Stajını başlatmıştır. Hayatı boyunca azimli, dinamik duruş sergileyen DOLĞUN evli ve iki çocuk babasıdır.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.