ARSUZ ULUÇINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN ANLAMLI GECE

ARSUZ ULUÇINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN ANLAMLI GECE ARSUZ ULUÇINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN ANLAMLI GECE ARSUZ ULUÇINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN ANLAMLI GECE ARSUZ ULUÇINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN ANLAMLI GECE ARSUZ ULUÇINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN ANLAMLI GECE‘‘HEDEFİMİZ OKULDA VE PANSİYONDA AYAKKABISIZ MONTSUZ ÖĞRENCİ BIRAKMAMAK’’

Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi matematik öğretmeni Songül Özdemir öncülüğünde okul öğretmenlerinin bir araya gelerek Deniz Yıldızı adını koydukları ekip ile Okul Aile Birliği tarafından okulda bulunan yardıma muhtaç ve kimsesiz çocuklar yararına özel bir gece düzenlendi.
Okulda bulunan ihtiyaç sahibi ve kimsesiz çocuklar yararına, öğretmenler ve okul aile birliği önderliğinde, Arsuz Gümüş Otel’de 13. 01. 2023 tarihinde düzenlenen anlamlı geceye, Arsuz İş İnsanları (ARİAD) Derneği Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, Arsuz Gözcüler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz, Gökmeydan eski belediye başkanı Necim Bozkurt, işletme sahipleri, okul öğretmenleri, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.
Düzenlenen gecede açılış konuşması yapan Okul Aile Birliği Başkanı Şaban Yılmaz, “Bu programın hazırlanmasında bize yardımcı olan Okul Müdürümüz Durmuş Akdoğan’a, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Okulun öğretmenlerinden Uğur Güler ise bağışta bulunan kişi ve işletmelere teşekkür konuşması yaptı.
ARİAD üyesi bir hayırsever iş insanı 30 çift ayakkabı bağışında bulundu.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ayakkabı, kıyafet yardımı yapacağı ve maddi durumu çok kötü olan ailelere erzak yardımında da bulunacağı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’inde destek vereceği belirtildi.
Yapılan konuşmaların ardından davetliler müzik eşliğinde geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

Önceki İçerikHATAY’IN LEZZETLERİ, 16-22 OCAK ARASI MUUTTO ANATOLİAN TAPAS’TA
Sonraki İçerikBADEMCİK AMELİYATINDA THERMAL WELDİNG YÖNTEMİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.