YAYMAN’DAN KIRIKHAN’A SPOR LİSESİ MÜJDESİ

YAYMAN’DAN KIRIKHAN’A SPOR LİSESİ MÜJDESİ YAYMAN’DAN KIRIKHAN’A SPOR LİSESİ MÜJDESİTBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan’a Spor Lisesi’nin açılması için girişim başlattığını açıkladı.
Kahvaltı programına Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Ceylan, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Eğitim Birsen başkanı Ali Şahin, Memur Sen Başkan vekili Hüseyin Tutar ve çok sayıda davetli katıldı.
Kırıkhan’da Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Fen Lisesi hayalinin gerçekleşmesinin ardından Spor Lisesi’nin de müjdesini verdi. Kırıkhan’ın sporcu yetiştiren ve spora önem veren bir ilçe olduğuna dikkat çeken Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, “Kırıkhan’da Fen Lisesini açarak eğitimde bir üst basamağa çıktık. Şimdi hedefimiz Spor Lisesi. Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’le bu konuyu görüşüp, müjdesini en kısa sürede sizinle paylaşacağım.” dedi.
EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR
Kırıkhan’da okulların fiziki eksikliğinin büyük oranda ortadan kaldırıldığını belirten Milletvekili Hüseyin Yayman, 5 Temmuz İlkokulunun inşaatının da başladığını paylaştı. Öğretmen ve okul müdürleriyle buluşmasında kendisinin de bir öğretmen olduğunu, sorunları bildiğini söyleyen ve samimi bir konuşma yapan Yayman, “Öğretmenlerin sorunu benim sorunumdur.” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.