ÖZAK-DER Yönetimi İskenderun’da Kenetlendi

ÖZAK-DER Yönetimi İskenderun’da Kenetlendi ÖZAK-DER Yönetimi İskenderun’da Kenetlendi“İskenderun Arsuz Bölgesindeki Kurum Temsilcileri İle İstişare Toplantısı Düzenlendi”
Kurulduğu günden bu yana Hatay ve İlçelerindeki Okul Öncesi Eğitim Kurumlarını bir çatı altında toplamayı hedefleyen Okul Öncesi eğitim sektörüne damga vuran Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (Hatay ÖZAK-DER) Yönetimi ile İskenderun ve Arsuz temsilcileri Halk Eğitim Merkezinde sektörün sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili istişare toplantısında bir araya geldiler.
Hatay ÖZAK-DER olarak Okul öncesi eğitim sektörüne fayda sağlamaya devam ettiklerini belirten Başkan Levent Erdem; “Bu gün İskenderun ve Arsuz Bölgesinde faaliyet gösteren derneğimizin değerli yönetim ve üyeleri ile bir araya geldik. Bu tür toplantılarımızı periyodik aralıklarla devam ettiriyoruz. Amacımız, sektörün sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak, sorunların çözümü noktasında birlikte hareket etmeyi hedefliyoruz. Bizlere böylesi önemli bir toplantıyı yapmamıza imkan sağlayan Halk Eğitim Müdürümüz Bekir Durur’a da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
İskenderun ve Arsuz Bölgesinde faaliyet gösteren Okul Öncesi Eğitim Kurumu Temsilcileri, sektörleri ile ilgili sorunlarını Hatay ÖZAK-DER Başkanı Levent Erdem’e anlatma fırsatı buldular.

Önceki İçerikMuhasebeciler Odası Fiyat Tarifelerine Gösterilen Tepkiye Duyarsız Kalmadı
Sonraki İçerikKÖK HÜCRE TEDAVİSİ NEDEN UYGULANIR?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.