BİREY OKULLARI TARAFINDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

BİREY OKULLARI TARAFINDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI BİREY OKULLARI TARAFINDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI BİREY OKULLARI TARAFINDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI BİREY OKULLARI TARAFINDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI BİREY OKULLARI TARAFINDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI BİREY OKULLARI TARAFINDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI BİREY OKULLARI TARAFINDAN ÜCRETSİZ ÖDÜLLÜ DENEME SINAVI YOĞUN KATILIMLA YAPILDIREKOR KATILIM OLDU
Şehrimizde Eğitim sektöründe öğrenciler için her türlü fedakârlığı yapan Birey Eğitim Kurumları, hafta sonu 4-5-6-7-8-9-10-11. Sınıflara yönelik Denizciler ve İskenderun’da ücretsiz ödüllü deneme sınavı gerçekleştirdi.
2022-2023 Eğitim Öğretim yılına iddialı giren Birey Eğitim Kurumları, öğrencilerin başarı grafiğini yükseltmek için tüm imkanlarını seferber ediyor.
Binlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen deneme sınavına, öğrenciler aileleri ile birlikte geldiler. Öğrenciler sınıflarda kedi bilgi birikimlerini test ederken, velilerde dışarda heyecanla çocuklarını beklediler.
Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak, Kurum olarak, İskenderun bölgesinde bir kez daha ücretsiz, ödüllü deneme sınavı gerçekleştirmenin onurunu yaşadıklarını belirterek, sınavın yapılmasında emeği geçen tüm Birey çalışanlarına da ayrıca teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.