ANTRENÖR MEHMET KORHAN, ARNAVUTLUK’TA MADALYALARI TOPLADI

 

ANTRENÖR MEHMET KORHAN, ARNAVUTLUK’TA MADALYALARI TOPLADI ANTRENÖR MEHMET KORHAN, ARNAVUTLUK’TA MADALYALARI TOPLADI
Türkiye’yi temsilen Arnavutluk’un Durres kentinde yapılan Gençler ve Yıldızlar Balkan Taekwondo şampiyonasında Türk milli takımı madalya ile döndü.

Milli takım başında görev alan Antrenör Korhan yine ülkemize Balkan şampiyonluğunu kazandırdı.
Gençler bay bayanlarda ve yıldızlarda bay ve bayanlarda takım halinde Balkan şampiyonu olan Türk milli takımı, 19 Birincilik 16 İkincilik 9 üçüncülük madalyası alarak toplamda 44 madalya kazanarak takım halinde birinci oldu. Türk milli takımı, Taekwondo branşında uluslararası arenada yıllardır birincilik kürsüsünde yer alma adetini bozulmamış oldu.

Antrenör Mehmet Korhan yaptığı açıklamada; “2009 yılından beri Türk milli takımın başında görev alarak defalarca gerek Avrupa şampiyonluğu gerek Dünya şampiyonluğunu elde etmiş, uluslararası arenada kendinden her zaman söz ettirmeyi bilen Arnavutluk’ta yapılan Balkan şampiyonasın da bu gücünü tekrar kanıtlayan Taekwondo Türk milli takımın başında görev almam benim için gurur verici. İstiklal marşımızı başka ülkede söyleyip sporcularımızın kürsünün en zirvesinde yer almalarının sevincini anlatmak gerçekten zor. Allah herkese nasip etsin” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.