MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI İLKOKULLARDA MİNİ KONSERLER VERİYOR

MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI İLKOKULLARDA MİNİ KONSERLER VERİYOR MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI İLKOKULLARDA MİNİ KONSERLER VERİYOR MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI İLKOKULLARDA MİNİ KONSERLER VERİYOR MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI İLKOKULLARDA MİNİ KONSERLER VERİYOR

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı, ilkokullarda enstrüman tanıtımları ve mini konserler düzenlemeye başladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı ilkokullarda enstrüman tanıtımları ve mini konserler düzenlemeye başladı. İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak başlatılan enstrüman tanıtımları ve mini konserlerin ilki Naciye- Suna- Oktay Tekin İlkokulunda gerçekleştirildi.

Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Valetyn Trofimov öğrencileri ile birlikte okulun konferans salonunda enstrümanları miniklere tanıttı. Enstrüman tanıtımının ardından ise mini bir konser verdi. Naciye- Suna- Oktay Tekin İlkokulu Müdürü Berivan Kuyubaşıoğlu, Öğr. Gör. Trofimov ve öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülen tanıtım etkinliklerinin hayırlı olmasını dileyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Minikler bir andan, bir kişiden ya da bir anıdan yola çıkarak meslek seçimi yapabiliyor. Bu ziyaretler geleceğin sanatçılarına ilham olsun” dedi.

Önceki İçerikEngel Olma Destek Ol
Sonraki İçerikİTSO 18.Grup Meslek Komite Üyeleri Etkinlikler İçin Toplandı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.