VEKİL ÖZEL: “PROJE TAMAM, YENİLEME ÇALIŞMALARI YIL SONU BAŞLIYOR!”

VEKİL ÖZEL: “PROJE TAMAM, YENİLEME ÇALIŞMALARI YIL SONU BAŞLIYOR!”

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun – Toprakkale Karayolu Projesi’nin 1’inci Etabını kapsayan Payas – Dörtyol ayrımından İskenderun’a kadar 16.8 kilometrelik kısmının yol yapım ihalesinin yapıldığını müjdeledi. İhaleyi, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Amanos Tüneli için de geri sayım olarak değerlendiren Özel, ihale kapsamında 16,8 km. asfalt yenileme, 2 adet FSK ile 5 adet hemzemin kavşak yapılacağını söyledi.

Projenin tamamlanması süresince sabır ve anlayış gösteren vatandaşların hassasiyetine ayrıca teşekkür eden Milletvekili Abdulkadir Özel, “İskenderun-Toprakkale Arası Devlet Yolu Asfalt Yenileme ve Sanat Yapıları (Kavşak, Hemzemin Geçitler, Köprülü Kavşakşar vb) İşinin 1. Etap, İskenderun-Payas arası bölümünün (16,8 km) ihalesi bugün yapılmıştır. En kısa zamanda sözleşmesi imzalanıp işe başlanacaktır. Yine 2. Etabın, yani Payas-Toprakkale kısmının projeleri tamamlanır tamamlanmaz ihalesi yapılacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyor;Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, süreci birlikte takip ettiğimiz Milletvekillerimize, Karayolları Genel Müdürümüze Bölge Müdürümüze ve değerli bürokratlarımıza çok teşekkür ediyorum. En önemlisi bugüne kadar projenin hassasiyetle tamamlanması süresince sabır ve anlayış gösteren değerli hemşerilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Her hizmetin en güzeline layık olan hemşerilerimizin emrinde şehrimizin tüm ihtiyaçlarını tamamlayana kadar gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Durmak yok, yola devam…Ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Amanos Tüneli için de geri sayım başladı. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Önceki İçerikHatay’da Kökünü Kurutma Operasyonu: Bakan Soylu detayları açıkladı
Sonraki İçerikKALPLERDE İZ BIRAKAN “GENÇLERİN SAYGI NÖBETİ” PROJESİNE FERHAT GEDİK’İN AİLE ZİYARETİ İLE YENİDEN BAŞLANDI!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.