HBB PERSONELİNE KADINA ŞİDDET VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE İLGİLİ EĞİTİM

HBB PERSONELİNE KADINA ŞİDDET VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE İLGİLİ EĞİTİM HBB PERSONELİNE KADINA ŞİDDET VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE İLGİLİ EĞİTİM

HBB PERSONELİNE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE VE KADES İLE İLGİLİ EĞİTİM

HBB’DEN FARKINDALIK YARATAN İKİ EĞİTİM

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), personeline Kadına Şiddetle Mücadele ve Kadın Acil Destek (KADES) uygulaması ile ilgili eğitim düzenledi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen eğitime HBB yöneticileri ve personeli katıldı.

KADES uygulaması hakkında önemli bilgiler paylaşan Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,
yaşanılabilecek herhangi bir şiddete maruz kalanların ve tanıklarının başvuracağı yerler, uygulamalar ve neler yapılması gerektiği konusunda önemli detaylar paylaştı.

Eğitimde ayrıca Hatay Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği personeli ‘En İyi Narkotik Polisi; Anne’ projesini anlattı.

Hayata geçirilen UYUMA uygulaması ile ilgili bilgilerin verildiği eğitimde, anneler aracılığıyla, madde kullanımının erken tespiti, çocuklara erken müdahale edilmesi, bağımlılık sorunun çözüm yolları ve önerileri gibi konularda bilgiler verildi.

Uyuşturucu ile mücadele ile ilgili sunum yapan emniyet ekipleri, ailelere düşen görev ve sorumlulukların önemine değinerek her vatandaşın bu konuda bilinçlenmesi gerektiği vurguladı.

Önceki İçerikÜNLÜ KARİKATÜRİST YILMAZ ASLANTÜRK HATAY KİTAP GÜNLERİ’NDE
Sonraki İçerikHBB BAŞKANI DOÇ.DR.LÜTFÜ SAVAŞ MUHASEBECİLER ODASINI ZİYARET ETTİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.