BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN ÖRNEK BİRLİKTELİK “Murat SOYAK; “Biz Bütün Bir Aileyiz”

BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN ÖRNEK BİRLİKTELİK “Murat SOYAK; “Biz Bütün Bir Aileyiz” BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN ÖRNEK BİRLİKTELİK “Murat SOYAK; “Biz Bütün Bir Aileyiz” BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN ÖRNEK BİRLİKTELİK “Murat SOYAK; “Biz Bütün Bir Aileyiz” BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN ÖRNEK BİRLİKTELİK “Murat SOYAK; “Biz Bütün Bir Aileyiz” BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN ÖRNEK BİRLİKTELİK “Murat SOYAK; “Biz Bütün Bir Aileyiz”

Birey Eğitim Kurumlarında, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, öğretmen ve personeller akşam yemeğinde buluştu.
Birey Eğitim Kurumları Kurucusu Murat Soyak, öğretmen ve çalışanları ile yemekte bir araya gelerek, 24 Kasım’a özel bir gün tertipledi.
Birey Eğitim Kurumları Kurucusu Murat Soyak’a kurumun logolu pastası ile sürpriz yapan Öğretmenlere çok teşekkür eden Murat Soyak, “24 Kasım Benim için çok özel bir gün. Tüm Öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutlarken, yaş pasta sürprizlerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Birey Eğitim Kurumları olarak bizler aynı çatı altında geniş ve mutlu bir aileyiz, öğretmeninden, öğrencisine, çalışanlarından idarecisine kadar hepimiz bir ağacın dalları gibiyiz. Bu birlik ve beraberliğimizin başarı çıtamızı da daha da yükselteceğine inanıyorum” dedi.
Birey Eğitim Kurumları öğretmen ve personelleri kurum tarafından verilen akşam yemeğinde hep birlikte olmanın heyecanını yaşarken, haftanın yorgunluğunu ve stresini de atmış oldular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.