BELEN EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARETLER

BELEN EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARETLER BELEN EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARETLER BELEN EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARETLER BELEN EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARETLER BELEN EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARETLER BELEN EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARETLER BELEN EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARETLER BELEN EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL ZİYARETLER

Belen Eğitim Bir-Sen’in yeni yönetimi, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve ardından Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu’nun konuğu olan Belen Eğitim Bir-Sen yönetimi, bir süre eğitim temalı sohbet ettiler. Gerek Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz gerekse Belen İlçe Millî Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve eğitimcilere başarılar dilediler.
Gün içerisinde okul ziyaretleri de gerçekleştirerek etkinliklere katılan sendika yönetimi, eğitimcilerin Öğretmenler Günü mutluluğuna ortak oldular. Belen Eğitim Bir-Sen yöneticilerinin ve Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı’nın katılım gösterdiği ziyaretlerin sonunda renkli kareler oluştu.

Önceki İçerikBİREY EĞİTİM KURUMLARINDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
Sonraki İçerikBELEN GAZİ ABDURRAHMAN PAŞA İLKOKULU’NDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE RENKLİ KUTLAMA
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.