Hatay Vakfı ERASMUS projesi kapsamında İSTE’deydi

Hatay Vakfı ERASMUS projesi kapsamında İSTE’deydi Hatay Vakfı ERASMUS projesi kapsamında İSTE’deydi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Erasmus Gençlik Hareketleri Kapsamında Hatay Vakfı’nın hazırladığı proje kapsamında 5 farklı ülkeden öğrenciyi misafir etti.

Hatay Vakfı’nın Erasmus Gençlik Hareketleri kapsamında hazırladığı “Multiculture In One Word: My Own Technology” projesi kapsamında Kuzey Makedonya, Romanya, Mısır, Slovenya ve Portekiz’den gençler İskenderun Teknik Üniversitesi’ni (İSTE) ziyaret etti. 13- 20 Kasım tarihleri arasında Hatay’da gerçekleştirilen proje kapsamında 16 Kasım Çarşamba günü öncelikle İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi Rektörlük Makamında ziyaret eden öğrenciler daha sonra öğle yemeği yedi. İSTE Mavi Salonda öğrencilere İskenderun Teknik Üniversitesi’ni (İSTE) tanıtan bir sunum yapıldı.

“Multiculture In One Word: My Own Technology” Erasmus Projesi kapsamında yabancı öğrencileri ve Hatay Vakfı Yetkilerini İSTE ’de ağırladıkları için mutluluk duyduklarını belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “mesafelerin kısaldığı günümüzde hazırlanan projelerle kültür alışverişinde bulunuyor olmak çok kıymetli. Projenin adı gibi çok kültür tek dünya. Tarih boyunca çok sayıda kültüre ev sahipliği yapmış olan ve yapmaya devam eden bu kadim topraklarda başka kültürlerle kaynaşmaya devam edebiliyor olmak çok güzel” dedi.

Önceki İçerikBAŞKAN GÜL SAĞLIK OCAĞI PROTOKOLÜNÜ İMZALADI
Sonraki İçerikBU ORTAKLIK SAĞLAM TEMELLERE DAYANIYOR!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.