TOSYALI ÖZEL EĞİTİM OKULU BAKAN ÖZER’İ GURURLANDIRDI

TOSYALI ÖZEL EĞİTİM OKULU BAKAN ÖZER’İ GURURLANDIRDI TOSYALI ÖZEL EĞİTİM OKULU BAKAN ÖZER’İ GURURLANDIRDI TOSYALI ÖZEL EĞİTİM OKULU BAKAN ÖZER’İ GURURLANDIRDI TOSYALI ÖZEL EĞİTİM OKULU BAKAN ÖZER’İ GURURLANDIRDI TOSYALI ÖZEL EĞİTİM OKULU BAKAN ÖZER’İ GURURLANDIRDI TOSYALI ÖZEL EĞİTİM OKULU BAKAN ÖZER’İ GURURLANDIRDI

Milli Eğitim Bakanı Dr. Mahmut Özer, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever işinsanı Fuat Tosyalı tarafından İskenderun’a bağlı Denizciler mahallesinde yaptırılan Tosyalı Özel Eğitim Okulu’nun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Özel çocuklara ayrı bir önem haslettiklerini belirten Bakan Özer, “Bu ülkenin çok daha müreffeh olması için çizilen güçlü Türkiye yolunda ilerlemesi için en fazla ağırlık vermemiz gereken şey eğitimdir. Bugün burada yapımı neredeyse tamamlanmak üzere olan Tosyalı Özel Eğitim Okulu’nu incelerken çok gururlandım. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fuat Tosyalı’yı, Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’yı, Tosyalı Ailesi’ni, özel çocuklarımızın eğitime erişimini sağlamaya dönük çabalarından ve katkılarından ötürü yürekten kutluyorum” dedi. Yapımı süren okul hakkında Bakan Özer’e bilgi veren Başkan Fatih Tosyalı, “Ailemizin yaptırdığı Tosyalı Özel Eğitim Okulu tamamlandığında özel çocuklarımız burada eğitim görecekler. Proje tamamlandığında özel çocuklarımız daha kaliteli, daha güzel ve daha özel mekanlarda en üst düzeyde eğitimler alacaklar. Bu okul bizim için ayrı bir değer taşıyor” dedi.
Bakan Özer, okulun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, süreç hakkında bilgi aldı. Ziyaret programına, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal da katıldı.

Önceki İçerikTERÖRİSTLER HEDEFLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAK
Sonraki İçerikŞENAL ÖLÇÜCÜ C GRASSROTS ANTRENÖR KURSU’NA YOĞUN İLGİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.