ŞENAL ÖLÇÜCÜ C GRASSROTS ANTRENÖR KURSU’NA YOĞUN İLGİ

ŞENAL ÖLÇÜCÜ C GRASSROTS ANTRENÖR KURSU’NA YOĞUN İLGİ ŞENAL ÖLÇÜCÜ C GRASSROTS ANTRENÖR KURSU’NA YOĞUN İLGİ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Hatay Şubesi tarafından düzenlenen spor adamı merhum Şenal Ölçücü C Grassrots Antrenör Kursu başladı.

İskenderun Lisesi’nde başlayan kursun açılışına TÜFAD Genel Başkanvekili Samet Aybaba, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, merhum Şenal Ölçücü’nün eşi Nebile Ölçücü, oğlu Onur Ölçücü, Menajer Alaattin Doğan, TFF eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşımızın hep birlikte okunmasıyla başlayan kursun açılış konuşmasını yapan TÜFAD Hatay Şube Başkan Yaşar Düzen, yıllarını İskenderunspor’a adayan spor adamı merhum Şenal Ölçücü’nün çok büyük bir değer olduğunu hatırlatarak “Bugün burada kursa onun adını vermekten büyük gurur duyuyoruz” dedi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ise, Şenal Ölçücü’yü tanımaktan son derece gurur duyduğunu, adını yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

Beşiktaş eski futbolcusu ve TÜFAD Genel Başkanvekili Teknik direktör Samet Aybaba da, kendisinin bugünlere gelmesinde Şenal Ölçücü’nün çok büyük katkıları olduğuna işaret ederek genç Antrenör adaylarına şöyle seslendi: “İşinizi severek yaparsanız, kılık kıyafetinize dikkat ederseniz, inanırsanız başarısınız. Çünkü sizler eğitici olacaksınız. Ben hepinizi kutluyor, başarılar diliyorum.”

Şenal Ölçücü’nün ailesine günün anlam ve önemi için plaket verilen törende ayrıca İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’a İskenderunspor’u tekrar başarılı günlere getirdiği için Samet Aybaba, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen de katılımlarından dolayı TÜFAD Genel Başkanvekili Teknik direktör Samet Aybaba plaket takdim etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.