HATBORU EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

HATBORU EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR HATBORU EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR HATBORU EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR HATBORU EĞİTİME DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

HATBORU Eğitim ve öğretime verdiği destek projelerinin bir yenisini (İSTE) İskenderun Teknik Üniversitesinde hayata geçirdi.
HATBORU tarafından İskenderun Teknik Üniversitesi’nin Mühendislik Fakültesi bünyesinde Genel Kimya Laboratuvarı, Elektrik Laboratuvarı, Biyomedikal Laboratuvarı ve Yakıt Analiz Laboratuvarlarının alt yapısı tamamlandı. Laboratuvarların açılışı İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci HATBORU Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar tarafından gerçekleştirildi. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, yaptığı konuşmada “Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için üniversitemizi geliştirmek, her gence kaliteli eğitim imkanına erişim hakkı sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak en büyük amacımız. Bu amaç için beraber çalıştığımız tüm paydaşlarımıza ve değerli katkıları için Hatboru Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar’a kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.
EĞİTİME DESTEK OLMAK MİLLİ GÖREVİMİZ
HATBORU Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar ise Eğitime bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek olmaya devam edeceğiz bu bizler için Milli bir görevdir” şeklinde konuştu. Törenin sonunda İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci HATBORU Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar’a plaket takdiminde bulund.

Önceki İçerikHatay’da 24 bin 630 fidan dikildi
Sonraki İçerikİSKENDERUN 4. KİTAP GÜNLERİNİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.