İSKENDERUN ARKEOLOJİ MÜZESİ YAPILACAK BİNANIN RESTORASYONUNU ‘MMK METALURJİ’ GERÇEKLEŞTİRECEK

İSKENDERUN ARKEOLOJİ MÜZESİ YAPILACAK BİNANIN RESTORASYONUNU ‘MMK METALURJİ’ GERÇEKLEŞTİRECEK İSKENDERUN ARKEOLOJİ MÜZESİ YAPILACAK BİNANIN RESTORASYONUNU ‘MMK METALURJİ’ GERÇEKLEŞTİRECEK İSKENDERUN ARKEOLOJİ MÜZESİ YAPILACAK BİNANIN RESTORASYONUNU ‘MMK METALURJİ’ GERÇEKLEŞTİRECEK

Türkiye’nin ve İskenderun Körfezi’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan MMK Metalurji, sosyal sorumluluk projelerine önemli katkılar sağlamayı sürdürüyor.
İskenderun Arkeoloji Müzesi yapılması planlanan eski kaymakamlık binasının restorasyonu için Hatay Valiliği ile MMK Metalurji arasında protokol imzalandı.
MMK Metalurji’nin katkılarıyla İskenderun eski kaymakamlık binası restore edilerek, İskenderun Arkeoloji Müzesi’ne dönüştürecek.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, müzenin İskenderun’a hayırlı olmasını dileyerek MMK Metalurji CEO’su Denis Kvasov ile protokolü imzaladı.
Valilik İskenderun Hizmet Binası’nda imzalanan protokol törenine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de katılım gösterdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.