Birey Eğitim Kurumları Sporda da 1 Numara

Birey Eğitim Kurumları Sporda da 1 NumaraBirey Eğitim Kurumları Sporda da 1 Numara Birey Eğitim Kurumları Sporda da 1 NumaraBirey Okullarında eğitim gören öğrenciler değişi spor dallarında elde ettikleri dereceler ile gurur kaynağı olmaya devam ediyor.
İl Genelinde 10 Kasıma özel düzenlenen müsabakalarda Birey Okullarından iki öğrenci birinciliği elde ederek hem ailelerinden hem de öğretmenlerinden tam not aldılar.
Birey Eğitim Kurumlarında okuyan 7. Sınıf öğrencisi Selvi Nisa Dönmez Kick Boks Point Fight müsabakalarında 1. Olurken, yine Birey Okullarından 6. Sınıf öğrencisi Mustafa Kaan Dönmez Küçükler Kick Boks 10 Kasıma özel yapılan müsabakalar da 1. Olmuştur.
Birey Eğitimi Kurumları Kurucusu Murat Soyak, Şampiyon olan öğrencilerini tebrik ederek, “Birey Eğitim Kurumları olarak, sosyal faaliyetlere önem veriyoruz. Dersin yanında sportif faaliyetler ve sosyal aktiviteler öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırıyor, bu da başarı grafiğimizi yükseltiyor. Birey Eğitim Kurumları Zirvede yerini koruyor” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.