Erzin Küçük Sanayi Sitesinin Temeli Atıldı

Erzin Küçük Sanayi Sitesinin Temeli Atıldı Erzin Küçük Sanayi Sitesinin Temeli Atıldı Erzin Küçük Sanayi Sitesinin Temeli Atıldı Erzin Küçük Sanayi Sitesinin Temeli Atıldı

Hatay’ın Erzin İlçesindeki Küçük Sanayi Sitesi’nin Temeli Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın Da Katıldığı Törenle Atıldı.

Hatay’ın Erzin ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı. Hürriyet Mahallesi Hanifi Soylu Bulvarı üzerindeki 71 iş yerinin yapılacağı sanayi sitesinin temel atma töreni Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını yapan Küçük Sanayi Sitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İrfan Bila, 1980 yılında yapılan iş yerlerinin artık yıkılmaya yüz tuttuğunu belirterek, “40 yılı aşkın zaman içerisinde bu işyerleri kullanılamaz hale geldi. Bu zaman içerisinde yeni sanayi sitesi için defalarca girişimde bulunduk, fakat bir türlü bir adım ileriye gidememiştik. Bir önceki Belediye Başkanımız Kasım Şimşek’in girişimleriyle yeni bir atılım yaptık ve şimdiki Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu’nun uzun uğraşları sayesinde bu hale getirdik. Bölge milletvekillerimizin yanında bakanımızın da hakkını yememek gerek, onların da çok büyük katkıları oldu” dedi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan’da 71 adet iş yeri yapılacağını belirterek, “Bugün burada temelini atacağımız Küçük Sanayi Sitesi Erzin’e sanayi esnafımıza hayırlı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından dualarla temel atma töreni gerçekleşti.

Önceki İçerikBE READY FOR THE NEXT LEVEL PROJESİ KAPSAMINDA 6 GENCİMİZ ROMANYA’DAN DÖNDÜ
Sonraki İçerikİsdemir’den 10 Kasım Mesajı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.