ARİAD’tan Belli A.Ş.’ ye hayırlı olsun ziyareti

ARİAD’tan Belli A.Ş.’ ye hayırlı olsun ziyareti ARİAD’tan Belli A.Ş.’ ye hayırlı olsun ziyareti ARİAD’tan Belli A.Ş.’ ye hayırlı olsun ziyaretiArsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri Nihad Belli ve Yusuf Belli kardeşlere Arsuz Nardüzü Organize Bölgesinde kurmuş oldukları yeni tesis için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
ARİAD Başkanı Ağır; İskenderun’da yıllardır kendi sektörünün lideri olarak bölgede hizmet veren Belli A.Ş Arsuz Nardüzü Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı geniş ve modern yeni tesise ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nihad Belli ve Yusuf Belli kardeşler tesisin bünyesindeki malzemeler ve tesisteki teknolojik tasarımlar hakkında bizleri bilgilendirdi. Belli kardeşleri bölgemize yapmış oldukları bu yatırımlarından dolayı kutluyor, teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.
Arsuz İş İnsanları Derneği olarak yapmış oldukları ve yapacakları çalışmalar ile ilgili bilgiler de veren Başkan Ağır, Belli A.Ş. yi ARİAD bünyesinde aralarında görmek istediklerini söyledi.
Nihad Bellli ve Yusuf Belli kardeşler ise bu nazik ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Önceki İçerikTüp Mide Ameliyatı (Sleeve Gastrektomi);
Sonraki İçerikEĞİTİM BİR SEN İSKENDERUN ŞUBE’DE VAKİT YENİLİK VAKTİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.