Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım’dan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım’dan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyaretiİskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım’ı nezaketle karşıladılar.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Seçimlerimiz büyük bir olgunluk içerisinde geçti. Seçim sonrası yönetim ve meclisimizi oluşturduk. Bölgemiz ekonomisine değer katacak önemli projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette, güncel konular hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Yıldırım’ın ziyaretinde; İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Mahir Taner, Sanem Akpınar, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Hıdır Güneş, Nedim Şaban, Levent Çam, Ali Çitanak, Yılmaz Çağan Fuat Keser, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Önceki İçerik“2023 Vizyon Eğitimde İş Birliği” Protokolü İmzalandı
Sonraki İçerikMİTHATPAŞA’NIN MİNİKLERİ GÖZ BEBEĞİMİZ KIZILAY İLE TANIŞTI
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.