BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN FARKINDALIK SEMİNERİ

BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN FARKINDALIK SEMİNERİ BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN FARKINDALIK SEMİNERİ BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN FARKINDALIK SEMİNERİ BİREY EĞİTİM KURUMLARINDAN FARKINDALIK SEMİNERİ“Meme Kanseri Farkındalık Haftası Dolasıyla Bayan Öğrenci ve Öğretmenler Bilgilendirildi”
Birey Okullarından Meme Kanseri Farkındalık Haftası dolasıyla bayan öğrencilere yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.
Birey Eğitim Kurumları öğrencilere eğitim öğretim sınavlara hazırlamanın yanı sıra, sosyal aktivitelerle de öğrencilerin sağlıklı bir şekilde gelişmelerine katkı sunuyor.
Birey Eğitim kurumları yine haftanın önemine binaen Meme Kanseri farkındalık Haftası nedeniyle Kanser Erken Teşhis Tarama Eğitim Merkezi (KETEM)’de görev yapan Dr Müge Tellioğlu ve Dr. Buket Karaca bayan Öğrenci ve öğretmenlere bilgilendirme yaparak Kanser Hastalığını erken teşhis ve tanıyla yenebileceklerini ve takibin çok önemli olduğu hakkında bilgiler verdiler.
Bilgilendirme semineri sonunda Birey Eğitim Kurumları görevlileri tarafından Dr Müge Tellioğlu ve Dr. Buket Karaca’ya teşekkür edilerek çiçek takdiminde bulunuldu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.