“2023 Vizyon Eğitimde İş Birliği” Protokolü İmzalandı

“2023 Vizyon Eğitimde İş Birliği” Protokolü İmzalandı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Teknik Üniversitesi ile İskenderun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında yapılan “2023 Vizyon Eğitimde İş Birliği” protokolünü imzaladı.

Vali Doğan başkanlığında, Valilik İskenderun Çalışma Ofisinde, Okullarda eğitimin kalitesini arttırmak ve daha ileri teknolojide, daha kaliteli eğitim-öğretimin amaçlandığı Yüksek Öğretim Kurumu ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak çalışması ile yürütülen “2023 Vizyon Eğitimde İş Birliği” protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

ÇOCUKLARIMIZIN KALİTELİ EĞİTİM ALMASI HEPİMİZİN ORTAK GAYESİ

Gerçekleşen imza töreninde Vali Doğan, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın daha kaliteli bir eğitim alması hepimizin ortak gayesi ve temennisidir. Bu konuda önemli çalışmalar yapan ve projeler üreten Yüksek Öğretim Kurumu ile Milli Eğitim Bakanlığımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Protokol imza törenine Vali Doğan’ın yanı sıra, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ile İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.