TARIM KOOPERATİFLERİ BAKKALA BAYİLİK VERSİN!

TARIM KOOPERATİFLERİ BAKKALA BAYİLİK VERSİN!

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Tarım Kooperatifleri ürünlerinin pilot bölge belirlenen illerde küçük esnafla bakkallara bayilik verilerek satışına olanak tanınmasını olumlu bulduklarını söyledi.

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Başkanının açıklamalarını değerlendirerek “Yılbaşından itibaren pilot bölge olarak seçilen Ankara, Konya, Mersin, Antalya gibi illerde Tarım Kredi Kooperatiflerinin satmış olduğu ürünler ardık biz bakkalların da raflarında olacak” dedi.

Bununla ilgili bir ön çalışma yapılacağını ifade eden Mustafa Çöloğlu “Türkiye genelinde bine yakın Tarım Kredi Kooperatifleri bizim bakkallarımıza bayilik verecekler. Biz de bu olayı yakından takip edeceğiz. Tarım Kredi Kooperatifleri yeni bayiler açmak yerine bu bayilikleri bizlere verebilirler. Hem bu bizim esnaflarımıza katkı olur, hem de biz de vatandaşlarımıza daha ucuz, kaliteli ürün ulaştırabiliriz. Bu da bizim tercih edilmemiz için sebep olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

Tarım Kredi Kooperatifleri bayiliklerin kimlere verileceği konusunda henüz bir netlik olmadığının altını çizen Başkan Çöloğlu “Biz de tam olarak bilmiyoruz, ancak yılsonu, itibariyle başlayacak bu olay ama biz de takibindeyiz. Uygulama tam hayata geçmeden bununla ilgili bir şey söyleyemeyiz ama öncesinden eğer odalarla, bizim federasyonumuzla mutlaka genel başkanımızla görüşülmüştür, bununla ilgili bir ön çalışma mutlaka yapılmıştır. Eğer hep beraber ortak bir karar, ortak akılla hareket edersek, bunun sonucunda esnaflarımızın da kazançlı çıkacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikTOSYALI İSKENDERUN ENGELLİLER BASKET TAKIMI DUALARLA İZMİR’E UĞURLANDI
Sonraki İçerikATSİAD Yönetiminden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.