İSKENDERUN BELEDİYESİNİN OKULLARA BOYA DESTEĞİ SÜRÜYOR

İSKENDERUN BELEDİYESİNİN OKULLARA BOYA DESTEĞİ SÜRÜYOR İSKENDERUN BELEDİYESİNİN OKULLARA BOYA DESTEĞİ SÜRÜYOR İSKENDERUN BELEDİYESİNİN OKULLARA BOYA DESTEĞİ SÜRÜYOR İSKENDERUN BELEDİYESİNİN OKULLARA BOYA DESTEĞİ SÜRÜYOR İSKENDERUN BELEDİYESİNİN OKULLARA BOYA DESTEĞİ SÜRÜYOR İSKENDERUN BELEDİYESİNİN OKULLARA BOYA DESTEĞİ SÜRÜYORİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, okullara ve kamu kurum ve kuruluşlara ellerinden geldiğince destek olduklarını belirtti.
İskenderun Belediyesi tarafından, Belediyeden talepte bulunan çevre ilçelerde bulunan bazı okullara ve İlçe Müftülüğüne boya desteğinde bulunuldu.
Belediye binası önünde düzenlenen programda konuşan Başkan Fatih Tosyalı,” Belediyemize gelen talepler doğrultusunda kentimiz ile çevre ilçelerimizde bulunan okullarımız ve İlçe Müftülüğümüz tarafından talep edilen 2 bin ton boya dağıtımını gerçekleştirdik. “dedi.
Başkan Tosyalı,” Belediye olarak her daim halkımızın hizmetindeyiz. Belediyemizde gerçekleşen programda Okullarımız ve Müftülüğümüzden gelen tüm talepler karşılanarak idarecilerimize teslim edildi. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Okul Müdürleri ve İlçe Müftülüğü yetkilileri de desteklerinden dolayı Başkan Tosyalı’ ya teşekkür ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.