29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HATAY’DA TÖRENLE KUTLANDI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.
Başkan Savaş, Hatay Valiliği tarafından organize edilen törende Hatay Valisi Rahmi Doğan, Garnizon Komutanı Garnizon Komutanı Piyade Albay Tarık Çetin, protokol üyeleri, gaziler ve vatandaşlarla birlikte yer aldı.
Antakya Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, çelenklerin sunulması ile başladı.
Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin aziz hatırası için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Doğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajını okudu.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HATAY’DA TÖRENLE KUTLANDI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HATAY’DA TÖRENLE KUTLANDI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HATAY’DA TÖRENLE KUTLANDI
Tören Vali Doğan’ın Anıt Şeref Defteri’ni imzalaması ile sona erdi. Anıttaki törenin ardından Başkan Savaş ve protokol üyeleri Antakya Şehitliği’ni ziyaret etti. Okunan duaların ardından Savaş, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bıraktı.

Önceki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİNİN OKULLARA BOYA DESTEĞİ SÜRÜYOR
Sonraki İçerikGEA ARAMA KURTARMA EKOLOJİ GRUBU CUMHURİYET’İ NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKOKULU ÖĞRECİLERİ İLE KUTLADI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.