İSKENDERUN KARAYILAN MİMAR SİNAN PARKINDA BAKIM VE ONARIM SON AŞAMADA

İSKENDERUN KARAYILAN MİMAR SİNAN PARKINDA BAKIM VE ONARIM SON AŞAMADA İSKENDERUN KARAYILAN MİMAR SİNAN PARKINDA BAKIM VE ONARIM SON AŞAMADA İSKENDERUN KARAYILAN MİMAR SİNAN PARKINDA BAKIM VE ONARIM SON AŞAMADAİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte Karayılan Mimar Sinan Parkı Mesire alanında devam eden bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Tosyalı, “Daire Müdürlerimizden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alarak fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Karayılan Mimar Sinan Parkı Mesire alanında çalışmalar son hızla sürüyor. Yaz aylarında vatandaşların dinlenip eğleneceği rahat mekânlar hazırlamak amacıyla çalışmalar yürüten Başkan Fatih Tosyalı, “Bu alana günümüz şartlarında en iyi hizmeti verecek bir nitelik kazandıracağız. Bu konuda gerekli çalışmaları sürdürüyoruz. Sosyal Tesislerdeki çalışmalar tamamlanmak üzere.. İskenderunumuz’a en güzel hizmeti sunacak bir mekan haline getireceğiz. Hizmetlerimizde her zaman yanımızda olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.