Denizciler Birey Ortaokul Kurs Öğrencileri Sinema Etkinliği İle Motivasyon Yüklemesi Yaptı

Denizciler Birey Ortaokul Kurs Öğrencileri Sinema Etkinliği İle Motivasyon Yüklemesi Yaptı Denizciler Birey Ortaokul Kurs Öğrencileri Sinema Etkinliği İle Motivasyon Yüklemesi Yaptı Denizciler Birey Ortaokul Kurs Öğrencileri Sinema Etkinliği İle Motivasyon Yüklemesi YaptıDenizciler Birey Ortaokul Kursu öğretmen öğrencileri ile birlikte Sinema etkinliği düzenleyerek adeta öğrencilere Motivasyon Yüklemesi Yaptılar.
Denizciler Birey Dershaneleri Kurum müdürü Burak Çelik, Fen Bilimleri öğretmeni Esra Ekici, Türkçe Öğretmeni Aslı Aksu, İngilizce Öğretmeni Elif Tek ve Rehber Öğretmen Mustafa Boşça nezaretinde sinema etkinliğine katılan öğrencilerin sinema çıkışından oldukça memnun ayrıldıkları gözlendi.
Denizciler Birey Dershaneleri Kurum müdürü Burak Çelik, Öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim maratonuna öğretmenlerimiz nezaretinde hızlı başladılar. Hem okul, hem dershane temposunun öğrencilerimizi biraz yorduğunun biliyoruz. Bu bakımdan bizlerde öğrencilerimizin motivasyonlarını yükseltmek için böyle bir sosyal faaliyet düzenledik. Birey kurumları olarak eğitim ve öğretimin yanında sosyal faaliyetler de öğrencilerimizi olumlu yönde motive etmektedir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.