BELEDİYE BAŞKANI TOSYALIDAN İTSO’YA KAHVALTI

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALIDAN İTSO’YA KAHVALTI BELEDİYE BAŞKANI TOSYALIDAN İTSO’YA KAHVALTI BELEDİYE BAŞKANI TOSYALIDAN İTSO’YA KAHVALTI BELEDİYE BAŞKANI TOSYALIDAN İTSO’YA KAHVALTIİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yeni yönetim ve meclis üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.
15 Ekimde gerçekleştirilen seçimlerin ardından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönemde görev yapacak 57 kişilik Meclis üyeleri seçimleri tamamlanırken, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Meclisi ve yönetimine Belediye Doğan Restaurantta kahvaltı verdi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Güven tazeleyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere tüm Meclis üyelerine yeni dönemde İskenderun adına hayırlı hizmetler yapmalarını temenni ediyor ve kutluyorum” dedi.
İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya kahvaltı davetinden dolayı teşekkür ederek, “Bu gün burada Şehrimiz iş insanları ve Belediye Başkanımız ile bir arada olmanın onurunu yaşıyoruz. Önümüzdeki süreçte bölgemiz ekonomisine değer katacak projelerde hep birlikte çalışacağız” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.